Lopifit loopbandfiets

€2.595,00
Artikelnummer: Lopifit-Blue
Beschikbaarheid: Op aanvraag
Levertijd: Op aanvraag

De Lopifit is een elektrische loopbandfiets met vijf versnellingen. Door de zeer innovatieve manier van voortbewegen is zadelpijn voortaan voorgoed verleden tijd. 

De Lopifit is een step met een loopband. Door te wandelen op de loopband zorg je voor de aandrijving van het achterwiel. Deze loopband is ook nog eens ondersteund door een elektromotor die je in 5 verschillende ondersteuningsstanden kunt zetten. Zo kun je moeiteloos wandelen op je Lopifit en ga je met dezelfde wandelbeweging ruim vier keer zo snel als gewoon wandelen.

De band wordt door je loopbeweging in beweging gezet. Een sensor registreert de bewegende band en schakelt (net als bij een elektrische fiets) de motor in die voor de ondersteuning zorgt. Je kunt de band stopzetten en lekker uitrijden. Als je de band stopt of remt schakelt de motor vanzelf uit.

De Lopifit is niet alleen een zeer trendy vervoersmiddel, maar ook ideaal voor mensen die moeilijk kunnen fietsen door bijvoorbeeld zadelpijn of stramme benen. Ideaal om lekker in de buitenlucht te revalideren, aan uw conditie te werken, of gewoon te genieten van een nieuwe manier van voortbewegen.

Het grote voordeel van de Lopifit is dat het mogelijk is om grote afstanden lopend af te leggen. Met een wandeltempo van ongeveer 5 km per uur kan een snelheid worden behaald van maximaal 25 km per uur. De Lopifit geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Ontspannen wandelen en toch de wind in de haren kunnen voelen. Lopen is op deze manier nog nooit zo leuk geweest.

Accu en versnellingen
De sterke accu (960 Wh, Panasonic-cellen) samen met de Bafang motor (250W) maakt het mogelijk om een afstand af te leggen van 50 tot 70 kilometer (afhankelijk van weer, eigen gewicht en terrein). Door de vijf versnellingen is het mogelijk om te schakelen naar een snelheid waar u zich prettig bij voelt.

Eenvoudige bediening en erg veilig
Lopifit is toegankelijk voor iedereen, omdat de bediening eenvoudig is. Stap op, begin te wandelen en weg ben je! De loopband kan makkelijk stopgezet worden door met een lichte beweging een signaal door te geven aan de sensoren in de remhendels. Met gemak rolt u door de bochten. U komt veilig en snel tot stilstand met de Lopifit schijfremmen.

De Lopifit is een Nederlands product, gemaakt van alleen maar kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

Technische Specificaties

Lengte: 222 cm
Breedte: 42 cm
Hoogte van het stuur: 120 cm
Voorwiel: 28” x 1.1/2”
Achterwiel: 20” x 1.75”
Bruto gewicht: 55 kg
Maximale snelheid: 25 km/uur
Actieradius: 50 – 70 km

Motor: Bafang
Voltage: 48V
Vermogen: 250W
Accu: Panasonic cellen
Accu elek. Capaciteit: 960 Wh
Gewicht accu: 5 kg
Oplader, oplaadtijd: 4 uur
Rem, voor en achter: Schijfremmen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »